Main menu

MÜZİK: Çok küçük yaşlarda önce vokalist ve solist olarak, sonrasında ise çeşitli müzik enstrümanları çalarak müzikle alakadar oldum. Farklı zamanlarda bir çok yerel rock grubunda vokalist, solist, gitarist, klavyeci ve baterist olarak bulunmuş olmama karşın asıl meziyetim olan alanda solist ve solo gitarist olarak müzik hayatıma devam ettim.

EDEBİYAT: Okumayı çok seven ve özellikle öğrencilik yıllarında çok okuyan biri olmamın yanında amatör bir yazarım. Bir çok makale ve denemem çeşitli web sitelerinde yer almıştır. Bunun yanında roman yazma çalışmalarım devam etmektedir.

SPOR: Henüz ilkokul yıllarında tanıştığım spor faaliyetlerini hayatım boyunca sürdürdüm ve sürdürmeye devam ediyorum. Hayatımın her döneminde bir şekilde farklı spor dalları ile uğraştım. Amasya Üçler İlköğretim Okulu Basketbol Takımı ile Karadeniz 2.liğim ve serbest yüzme dalında Karadeniz 3.lüğüm bulunmaktadır. P5 Seviye Yamaç Paraşütü Pilotluk Sertifikasına sahibim. Bunların dışında kısa bir süre lisanslı olarak Futbol oynadım, Badminton, Muay Thai, Vücut Geliştirme ve çeşitli Doğa Sporları ile ilgilendim. Şu anda spor faaliyetlerimi fitness, doğa sporları, yamaç paraşütü ve halı saha maçları ile sürdürmekteyim. TA1OGA Çağrı İşareti sahibi A sınıfı Amatör Telsizciyim.